Stadsrunda

Nu ska jag åka till stan med mamam och syrran. Var väldigt snäll mot mig själv igår och shoppade lite saker till hösten men idag måste jag vara hårdare, får inte spendera för mycket :)  Bussen går om 9 min så jag måste rusa. Kram på er!

H&M




Idag ska jag som sagt åka och shoppa lite. Ska se om de fått in lite av höstkollektionen. Jag är så trött på att beställa, nu vill jag se kläderna innan jag köper dem. Ska iallafall titta på lite av detta. Jackan och strumpbyxorna ska jag helt klart köpa om de finns i butik, om de är fina då :)  Jag behöver även lite skjortor men jag vet inte riktigt hur mycket jag vill göra av med. Ska kolla lite mer på rean också men jag tror inte jag hittar något där. Vi får se vad jag kommer hem med :P 

Kvalitetstid

Godmorgon!

Uppe tidigt som vanligt, sova får jag göra i graven. Idag har jag och syrran en heldag tillsammans. Vid 10:00 ska vi åka in till Solna och shoppa lite, käka god lunch och bara ha lite kvalitetstid :)  Det är ju sällan som vi umgås bara vi två så det ska bli roligt! Jag hade egentligen tänkt lägga undan resten av pengarna från den här månaden men det blir nog inte så. Jag ska iallafall tänka på saker till hösten, inte mer till sommaren nu. Titta om de fått in jackan hos H&M och kanske köpa födelsedagspresent till papi. Ikväll ska vi åka ut med båten, mysigt! Då får älsklingen följa med också. Han och syrran älskar att fiska, men jag tycker att det är lite otäckt ute på sjön så jag hoppas att vi inte åker iväg så långt :P

Nu ska jag äta lite frukost och göra mig klar. Ha en bra dag! Kramar ♥

Klänning

  
 

Kan ni gissa? American Apparel såklart. En klänning som man kan använda på över 15 olika sätt. Jag tror att jag ska köpa några olika färger men jag ska nog börja med en svart. En lbd som passar till allt. Fodralmodellen är snygg men eftersom jag redan har två fodral med ljup ringning i ryggen så tror jag att jag ska satsa på den andra. Klänning är utan tvekan mitt favoritplagg, i alla väder. Jag kommer bli som mormor när jag blir gammal :P  Jag har aldrig sett henne i annat än kjol eller klännig, aldrig! När jag kommer hem från Frankrike blir det definitivt ett besök hos AA, några klänningar måste införskaffas.

Vattnet är min drog


Det här är det godaste mineralvattnet som finns, eller ja, jag tycker inte om något annat så det här är det enda goda som finns :)  Det heter Blue Keld och finns i hur många olika smaker som helst. Tyvärr så är de svåra att få tag på eftersom de nästan inte finns i några affärer, antar att de är ganska nya i Sverige, kommer från England. Supergott är det iallafall, har blivit som en drog för mig! Måste ha mer, jag kan inte få nog :P

Solen lyser och himlen är blå

Vad mer kan man begära? Jag vill såklart att min älskling ska vara hemma också, känns så trist att han jobbar hela sommaren :(  Idag skulle han bara jobba halvdag men sen ska han spela golf med en kompis. Jag kan ju följa med men jag vet inte riktigt om jag vill. Spelade igår och då tappade jag suget, det gick så dåligt! Ska tänka på saken. Tänkte sola lite nu på förmiddagen men jag vet inte om det är en så bra idé för jag tror att jag har bränt mig lite. Kasnke ska ringa syrran istället.. Ska kila iväg och äta frukost iallafall, magen kurrar!

Ta 2 betala för 1

I fredags var jag som sagt och shoppade lite på slutrean. Hittade två stora tröjor på Indiska, funkar jättebra som klänningar och de är supersnygga på med ett skärp i midjan! Eftersom det var ta 2 betala för 1 så fick jag båda för endast 79kr. Det kallar jag fynd! Köpte även två midjeskärp på H&M, det var samma sak häe och jag fick båda för 29,50kr. Fanns inte så många snygga kvar men jag hittade två som jag gillade, och som passade superbra till det som jag köpte på Indiska. Sen fick även lite solskydd följa med hem. Ett lip balm och en lotion, det köpte jag på Pashion cosmetics i SOUK-gallerian, fick med en strandväska också men den fotade jag aldrig. Den var inte särskilt snygg men den får följa med till stranden i Frankrike, jag bryr mig inte om den blir stulen :) 


Tröjorna/Klänningarna från Indiska.


Skärpen från H&M


Solkräm och lip balm med spf, från Hawaiian Tropic.

Body Mist


Igår beställde älsklingen en sak för sina ärr på eleven.se. Då passade jag på att köpa en Body Mist från TVÅL. Vill ha en när jag är i Frankrike, man ska ju inte ha vanlig parfym i solen, så jag tänkte prova denna. Vet inte hur den luktar men den kommer från den kända Pink Cotton Candy-serien och kostade bara 49kr så jag ger den ett försök iallafall.



Bad med L.

Har precis sett klart säsong 1 av Prison Break, sjukt bra serie!!! Fattar inte varför jag inte har tittat på den tidigare. Har jobbat i helgen så jag sov hos syrran från lördag till söndag. Roligt att umgås lite med henne. Idag var det så varmt så vi gick ned till stranden och badade. L är världens sötaste, men även världens vildaste :P  Han blev helt tokig nere vid vattnet, skrek och försökte ta sig ur vagnen och det var knappt att vi fick på honom badbyxorna innan han var i. Väl i vattnet var han supergullig och flöt omkring som en liten fisk. Han hade flytväst på sig, den var lite för stor men nu har vi ordnat en i rätt storlek.

Eftersom jag har varit upptagen hela helgen har jag inte hunnit blogga. Lovade att visa vad jag köpte i fredags och det ska jag göra, ikväll eller imorgon. Nu ska jag städa upp här på rummet, det är väldigt stökigt!

Äntligen fredag

Home sweet home! Känns skönt att vara hemma. Städat och fint var det också och mamma och pappa är inte hemma :)  Idag har jag gått på stan hela dagen. Gjort några fynd på slutrean och så lunchade jag med älsklingen på TGIF. Åt en caesarsallad såklart, älskar den!

Nu ska jag packa upp och visa C vad jag har köpt. Sen blir det Prison Break och vila. Ska äta god middag också :)  Pussar ♥

Restaurang

Idag har jag kollat på Prison Break, solat och badat, ätit god lunch och packat en hel del kartonger. Nu ska vi åka iväg när som helst. Ska hämta upp älsklingen på jobbet, sen ska vi åka till en restaurang och äta god mat. Måste rusa :)

Hemlängtan

Jag åkte aldrig till stan idag. Orkade helt enkelt inte i värmen. När jag kom till busshållplatsen vände jag direkt och gick och la mig vid poolen istället. Det var mycket skönare! Nästan för varmt, men jag ska inte klaga på värmen när den väl kommer. Älskade sommar och sol!

Funderar på att åka hem till mig imorgon, dvs en dag tidigare än planerat. Jag har lite hemlängtan, skulle vara så skönt att bara få vara hemma i en vecka. Då kan jag ju träffa syrran och hennes barn, och mina andra syskon såklart. I helgen ska jag jobba med Lukas och då tänkte jag höra om jag kunde sova hos A på lördag. Sen tänker jag nog stanna hemma några dagar. Ska sova på saken. Nu ska vi snart åka och spela golf iallafall, det ska bli kul. Kanske sänkning på gång?

Stan

Nu ska jag ta bussen in till stan, den går om 10 min så jag måste rusa. Ciao!

Motion

Hej på er!
Nu är älsklingen min äntligen hemma igen, när han kom hem åt vi en god middag tillsammans. Sen cyklade vi till spåret i skogen och joggade ett varv. Det var lagom långt och det känns så bra att ha rört på sig lite. Motionen behövs verkligen! Speciellt för min del nu när jag inte har någon idrott i skolan längre. Finns både för- och nackdelar med det. Nu har C kilat iväg till Konsum för att se om de har vår favoritdryck Blue Keld. Supergott mineralvatten! Sen ska han plugga, men först blir det lite Prison Break. Kramar ♥


Svettigt

Solen kom fram till slut och istället för att sitta inne och frysa så låg jag ute och svettades. Somnade i solstolen en stund och gud så skönt det är att sova ute! Fikade med lite vaniljhjärta och saft också, mumsigt! Efter mycket sol och bad har jag nu gått in, har tagit en svalkande dusch och nu tänkte jag smörja in mig och klä på mig. C kommer hem snart och då får vi se vad vi hittar på. Ska väl mest ta det lungt, han ska skriva körkortsprovet imorgon så han måste plugga lite.

Längtar!!

Nice

Nice

Ååå vad jag längtar till Frankrike! Det kommer bli så himla härligt att åka dit, jag har inte varit där tidigare så det ska bli jättekul! Om två veckor åker vi :D

Kyla

    

Det skulle tydligen bli fint väder idag med 24 grader och sol men det stämmer inte riktigt. Jag tycker att det är svinkallt. Sitter här och fryser med älsklingens stora och varma tröja på, men det hjälper inte. En stor och mysig kofta i den här modellen skulle passa perfekt. Supermysig! Jag är lite sugen på den, synd att det är 50% akryl bara. Denna kommer från H&M, kanske kan jag hitta en liknande någon annanstans. Ska titta efter en sådan när jag åker in till stan i veckan.

Prison Break



Nu ska jag titta på Prison Break. Har inte sett ett enda avsnitt men nu har jag skaffat första säsongen så det ska bli intressant att se. Alla säger ju att det är så himla bra, jag hoppas att det stämmer :)

Åska

Nu har jag legat på sängen och vilat en bra stund. Tittade på dokumentären om The Corrs, All The Way Home. Jättekul att se, de har levt ett intressant liv och uppnått sina drömmar. De är helt fantastiska! Nu åskar det väldigt här så jag ska stänga av datorn. Hörs senare!

Armband


Jag älskar mina armband från Ms Bijoux. De blir superfina till den rätta outfiten och jag använder dem flitigt.  Har även ett i lila men det får användas solo :)  Finns hos Accessora och Le Shop.

Vila

Nu har jag packat hela förmiddagen och jag är helt slut. Det är rätt jobbigt att bära omkring på tunga flyttkartonger. Tänkte vila lite nu, kolla på TV och surfa lite. Åka till stan får jag göra någon annan dag, det orkar jag verkligen inte nu, men det är ju ingen brådska med det heller. Puss ♥

Håret växer

Äntligen har mitt hår vuxit ut till åtminstone axellångt! :D  I vintras var jag som en del kanske minns hårmodell och då klippte det av mitt hår :(  Från långt till kort kort. Visst passade jag bra i det och det var skönt i början men jag trivdes inte alls i det i längden. Jag saknade mitt långa hår och det gör jag fortfarande. Jag bara väntar på att det ska växa och växa. Nu vägrar jag att gå till frisören. Topparna är i behov av klippning men det struntar jag i. Jag vill inte att mitt hår ska bli kortare än vad det redan är. När jag har fått bra längd på det går jag till frisören igen :)

 
Före klippningen (dec. 2007)                       Efter klippningen (jan. 2008)

Polly och packning

Godmorgon!

Här sitter jag och mumsar på Polly. C köpte det igår när vi var på Ica. Han kan då aldrig lämna affären utan något onyttigt, min gottegris! Nu sitter jag och smygäter det som blev kvar eftersom han har åkt till jobbet nu, typiskt mig, jag kan inte låta bli för det är ju så goda. Nästa gång får han köpa något som jag inte gillar :)

Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det ännu mer packning. Ska sätta igång med kontoret idag och där är det ett helt bibliotek med böcker. Det blir många kartonger det. Kanske åker till stan lite senare också, C lämnade busskortet så jag kan använda det. Vill kolla på jackan som jag skrev om i verkligheten och så måste jag prova den för jag vet inte vilken storlek jag ska ha. Men H&M kanske inte har fått in höstkollektionen i butiken ännu, någon som vet?


Nu åker vi igen

Då var väskan packad igen och snart åker vi hem till Älvsjö. Mamma ska skjutsa oss till färjan så hämtar Calles föräldrar oss på andra sidan sjön :)  Går lite snabbre så, och enklare med golfbagarna och så. Vi hörs snart! Kramar ♥

Helg

Hej på er!

Idag vaknade jag i min egen säng, åkte hem till mig igår. Är ju hemma hos Calle hela tiden. Ska åka hem dit ikväll igen och jag vet inte när jag kommer hem igen. Måste iallafall hem på fredag för jag ska jobba med Lukas lördag och söndag. Det var ett tag sen som jag träffade honom nu så det ska bli mysigt, han är ju så underbar och söt <3  Igår packade jag inför flytten och spelade golf. Vi spelade Texas Scramble inför tävlingen som vi ska vara med i i augusti när vi kommer hem från Frankrike. Det gick väl sådär, vi måste spela mycket bättre för att vinna :)  Men det kändes bra att få prova på spelformen och banan. Jag hade ju inte spelat där tidigare. När vi kom hem hit tittade vi på film sen somnade vi bums, vi var helt slut. Under dagen fick jag min cykel såld också, det var säkert 30 personer som ringde och mailade på den, helt galna :P  Bra med lite extra pengar iallafall. Ska spara dem till höstjackan :) 

Idag har vi inga speciella planer. Jag kanske måste börja packa lite till Frankrike för jag vet inte om jag hinner det annars, kommer antagligen vara hos Calle och jobba med packningen i stort sett fram tills vi åker. Kommer hem i helgen så jag kanske kan ta det då, det känns lite konstigt att börja packa redan nu, jag vet ju inte ens vad jag ska ha med mig. Lukas får hjälpa mig att packa, så får det bli :)  Sötnosen <3  Nu ska jag gå och väcka min sovande prins, han sa att han var på väg upp för ungefär 40 minuter sen men är han uppe? Nej :P  Ha en fin dag allihopa, kramar!!


Myskväll

Nu ska jag och älsklingen lägga oss på sängen och mysa lite, se på TV och så, titta i lite tidningar. La ut min cykel på blocket för en timme sen och det ringde redan en kille efter 20 minuter. Han ska komma och titta på den imorgon runt elva, så vi får se till att vi är uppe då men det brukar vi ju vara. Får jag den såld så har jag höstjackan betald :P  Vid två ska vi spela golf och efter det åker vi hem till mig och kollar läget lite. Stannar en natt sen åker vi tillbaka hit igen. Jag har ju mitt lilla sommarjobb här, packningen av huset :)  Ha en fortsatt skön kväll! ♥


Ett snabbdopp

Nu har jag packat i flera timmar och jag är jättetrött i benen :P  Om man inte är van att stå långa stunder så blir man lätt trött. Dock så blev jag ganska härdad under min praktik på SEB :)  Ska iallafall sätta på mig bikinin och ta ett dopp i poolen. Det blåser för fullt men det struntar jag i för solen är framme!! Kramar ♥

Höstjacka

 
Jag läste på Englas blogg att de släppt höstkollektionen på H&Ms hemsida. Gick in och kikade där direkt. Tittade på ytterplagg och hittade två snygga jackor. Jag behöver verkligen en ny lite varmare till hösten. Har ju min från Monki och sen har jag ju dunvästen från Canada Goose men jag tycker inte att det räcker. Jag behöver något som värmer lite bättre. Den till vänster tycker jag nog var finast, älskar färgen, men jag ska titta på båda i butiken. Måste prova dem också eftersom jag har så konstig storlek i sådana jackor. Båda kostar 598kr.

SNÖ

 

Söta armband från Snö of Sweden. Enkla utan massa krimskrams och fina färger. Kostar 299kr/st i butik men går även att göra själv om man byter ut silverringen mot något annat. Mycket billigare och roligare, kanske något för mig som behöver spara nu :)

Packning

Nu ska jag äntligen få börja jobba lite. Calles mamma är och köper lite flyttkartonger och silkespapper så här ska det packas. Det är ju ingen idé att skjuta på det när jag finns här hemma hos dem. Sen är det ju inte så lång tid kvar till flytten heller. Snart åker vi till Frankrike och sen börjar skolan. Det är bäst att utnyttja den tid som finns helt enkelt :)

Freezing


Så här känner jag mig just nu. När jag skulle duscha så kom det inget varmvatten, jag fick helt enkelt stå ut i det kalla vattnet. Burr!! Jag längtar inte till vintern kan jag ju säga, vill inte ens tänka på den just nu. Burr!

Ändrade planer

Godmorgon!

Idag hade jag planerat att åka in till stan (Bussarna går ju nu igen!!) men det blev ändrade planer. Det var tydligen risk för regn under dagen så då kändes det så tråkigt. Skulle lunchat med älsklingen men det får vi ta nästa vecka istället. Idag får jag hitta på något annat, vi får se vad det blir. Väntar fortfarande på flyttkartonger så det finns inget att börja packa ännu. Däremot kanske jag ska skruva isär lite i gymmet idag, dock inte den bamsestora saken :P

De senaste dagarna har varit riktigt blåsiga och kalla tycker jag, har hela tiden känt mig frusen. Det mysigaste som finnns när det är kallt ute är att lägga sig på en skön solstol med en filt, eller de stora handdukarna som vi köpte på Gran Canaria. Igår gjorde jag det, då var det visserligen lite soligt men det blåste fortfarande rejält, och då somnade jag. Det var superskönt, jag sov ju så dåligt igår natt också så jag behövde verkligen lite sömn. Det stämmer verkligen att man sover bättre ute i friska luften och när det är kallt i luften och varmt under täcket.


Rosa pumps


Supersygga rosa pumps från Fornarina, lite för dyra dock. Prislappen ligger på ca. 1400kr. Får kolla när de kommer på rea, men då är de väl fortfarande för dyra :(

Nu har jag postat paket, solat i blåsten, ätit lunch och skruvat ner hyllorna. Då är det bara att sätta igång med packlistan då. Ska inte packa för mycket den här gången, när vi åkte till Gran Canaria använde jag ju inte ens hälften av vad jag hade med mig. Det är ju så synd om man packar en fullproppad väska som försvinner, då förlorar man ju massa saker i onödan.

Onsdag

Då var det redan onsdag och halva juli har gått, tråkigt :(  Vill inte att sommaren ska ta slut! Idag tänkte jag åka till Fruängen och posta det sista paketet, finally! Sen ska jag skruva ner några hyllor och städa undan lite här. Måste skriva packlista till Frankrike också. Det är ju ett tag kvar men jag måste se om det är något som jag måste köpa till dess.

Solen skiner men det blåser en del. Jag hoppas att det går att ligga vid poolen en stund idag också. Det blir väl varmare lite senare och föhoppningsvis så minskar blåsten, det är ju faktiskt kallt att ligga där i bara bikinin när det blåser och de irriterande små molnen täcker solen. Burr!

Nu ska jag bara ta de lugnt ett tag, min kropp känns hgelt degig och den orkar ingenting just nu. Som jag skrev tidigare idag så vaknade jag vid tjugo över fyra, till slut lyckades jag somna om men då hade klockan hunnit bli halv sju. Gick upp med älsklingen och åt frukost vid åtta. Det är ju så tråkigt att äta själv. Ska ner och se om jag kan hitta en skruvmejsel nu. Ciao!

Kan inte sova

Jag kan inte sova. Vaknade redan tjugo över fyra. Är supertrött men det går bara inte att somna om. Jag har gett upp och får försöka sova lite senare på dagen istället. Nu får jag bara ligga i sängen och mysa med älsklingen, och det är ju toppen, men jag skulle gärna sovit lite till. Kramar ♥

Smuts

  

Nu har jag precis läst klart Smuts av Katarina Wennstam. En riktigt bra bok! Författaren fångar intresset direkt. Att det som boken handlar om är en del av vår världs realitet äcklar mig, det var vidrigt att läsa om alla sexköp och människohandeln som förekom. Men bra var den och jag rekommenderar den.

Handlar om en familjs perfekta yta och den skamliga sanningen. Läs mer om boken här.






Cykeltur

Nu ska jag cykla iväg til fruängen och posta lite mer paket. Jag hoppas att jag blir av med alla snart. När jag kommer tillbaka ska jag lägga mig nere vid poolen :) 

Ensamt

Idag är det ensamt här hemma. Älsklingen åkte hemifrån redan vid sju och de andra är och spelar golf, så när jag vaknade var huset tomt. Tog sovmorgon till halv tio, sov med vidöppet fönster och det fläktade superskönt! Det är så mysigt att ligga under ett varmt stort täcke när det blåser.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det förhoppningsvis lite sol och bad. Ska även posta lite paket och städa lite här på rummet. Ciao!

Tradera

Jag har en hel påse med paket som jag ska väga och posta. Har sålt tröjor, en väska och ett dataspel på tradera. Auktioner ligger fortfarande ute, bland annat ett par jeans från MaxMara. Strax ska jag cykla till fruängen och möta upp älsklingen, då ska jag kolla om jag fått betalt och förhoppningsvis så blir jag av med några paket :)  Har massor som ligger hemma och väntar på att auktioneras ut men jag kan inte lägga upp allt på en gång. Då skulle det bli kaos och jag skulle bli helt tokig, skulle aldrig orka hålla koll på allt. Nu ska jag dra iväg. Ciao!

En lugn förmiddag

Corrs, Lansdowne Road
Det blev visst inte så soligt och fint som jag trodde att det skulle bli idag. Tråkigt :(  Har iallafall legat ute i solstolen en bra stund och läst min nya bok, SMUTS av Katarina Wennstam. Riktigt bra! Åt precis gårdagens middag till lunch, supergott! Hemmagjord potatissallad med pastrami, till det mango och drakfrukt. Mätt och belåten ska jag lägga mig på sängen och vila lite, tänkte titta lite på min nya musik-dvd med The Corrs :)  Såg konserten igår och nu ska jag kolla på dokumentären. Ciao!






Lyxig bag

Monogram 






En sån här skulle man ha, haha :P  Golfbag från Louis Vuitton, ca 60 000 kr. Jag undrar hur bra dem säljer, den var ju inte ens snygg. Behåller nog min Cobra :)








Ny vecka

Då var det måndag igen och älsklingen min har precis åkt till jobbet. I fredags kom han hem med underbart goda jordgubbar som jag smaskade på hela kvällen :P  Lördagen blev en riktigt skön dag med solning på förmiddagen och golf på eftermiddagen. Igår så fick vi besök av farmor och Calle spelade tävling. När han var klar med den kom de och hämtade mig och så följde jag med hem till honom så nu är jag här igen, vid den sköna poolen. Och fint väder verkar det bli också, perfekt! Kvällen igår var också supermysig, det var lite gäster här och det är ju alltid lika roligt. Vi åt jättegod mat och hade det trevligt! Nu är det en ny vecka och vi får se vad den har att bjuda på :)

  

Pratkvarn

Brorsan ringde och frågade om jag hade en webcam som han kunde få låna. Han går tydligen någon kurs över internet så han måste identifiera sig och visa legitimation med hjälp av kameran. Sen babbla han på hur mycket som helst (som vanligt) om hur kul det är med medicin och grejer. Han försöker få mig att utbilda mig inom det efter gymnasiumet men jag är tveksam. Jag sa till honom att jag aldrig skulle kunna ge någon en liten spruta ens, men då började han försöka få bort den fobin med massa snack om att det inte alls är så farligt och bla bla bla. Han är då aldrig tyst den där människan! Jag blir galen samtidigt som jag älskar det. Vem har han fått det ifrån? Inte är det mamma och pappa iallafall, och vi andra tre är tysta som möss.


 

Kom på att jag måste köpa ny solkräm, min är slut :(  Har bara någon SPF 6 från Piz Buin och det håller inte. Speciellt inte till Frankrike.




Molningt

Kom precis in. Har legat ute i solen och läst lite. Superhärligt! Tyvärr fylldes himlen av moln och solen försvann :(  Jag hade tänkt åka över till syrran idag men hon var tydligen i stan och shoppade så det blev inget. Jag har alltså inget speciellt för mig, ska kanske passa på att titta på en av filmerna med The Corrs som jag skrev om tidigare idag. Måste ju göra det nu när jag har tid, annars blir de lätt stående i hyllan. Är ju inte så ofta man har tid över att sätta sig i soffan i lugn och ro och titta på det man har hemma, blir ju ofta det som visas på tv istället.

Men först ska jag klä på mig lite kläder och stoppa något i magen. Ciao!


Törst

De senaste dagarna har jag varit törstig hela tiden! Fattar inte varför. Så fort jag ställer mig upp känner jag mig snurrig och så blir det svart för ögonen. Det försvinner snabbt och jag vet att det inte är någon fara men det är endå obehagligt och jobbigt. Antagligen har jag vätskebrist och måste dricka mer, men det känns som att jag redan dricker jättemycket!
Hur mycket dricker ni på en dag?

Musik

    

Igår fick jag hem två musik-dvd som jag beställde från ginza i början av veckan. Beställde ytterligare en dvd och två skivor men de har jag inte fått ännu. Kommer antagligen nästa vecka. Jag brukar alltid beställa från CDON när jag köper skivor och filmer, men den här gången blev det ginza, de var helt enkelt billigare på just de produkterna som jag ville ha. Allt är från The Corrs som jag har älskat enda sedan jag var liten. Snart har jag samlat på mig alla deras skivor och filmer. Jag har till och med fått tag på deras reklam för pepsi :D  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥!!!!!!!!!

Kors



Älskar det här halsbandet från One of a Kind! Berlockerna är superfina och det ska såklart vara i guld. Jag har ett gammalt halsband med ett kors som jag fick av en gammal kompis i sexan. Jag tycker fortfarande jättemycket om det och det används då och då. Dock skulle jag vilja ha ett i guld och då passar det här mig perfekt! Fint! Jag hoppas att det inte tar slut :)

Redo för sänkning

Hej på er!

Kom precis hem från Troxhammar. Cyklade dit och tillbaka, riktigt jobbigt med all motvind och alla bilar som åker förbi i 90km/h. Är helt slut, jag har ju så dålig kondition :P  Nu har jag iallafall det ur världen så det känns skönt. Nu kan jag spela hur mycket golf jag vill och sänka mig så fort jag får över 36 poäng på 18 hål (eller över 18 på 9 hål). KUL!!!!

Nu ska jag städa klart det som jag inte gjorde igår, sen blir det lite solning. Ska hjälpa pappa att måla lite också tänkte jag. Hoppas att ni får en skön torsdag! Kramar ♥


Garderobsstädning


Nu har jag storstädat mitt rum och min garderob och jag är långt ifrån klar. Jag har så himla mycket grejer överallt. Det som ni ser på bilden hittade jag i min garderob. Över tio skokartonger och massa plastpåsar. Fråga mig inte varför det låg där och skräpade för det har jag ingen aning om. Jag visste att det låg massa kartonger där men eftersom de knappt syntes så kunde jag aldrig gissa på att det var så många. Pappa får elda upp dem sen när han kommer hem :)

Nu ska jag se på film, 7 seconds visas på kanal 6 klockan 21:00. Vet inte vad den handlar om men när jag såg reklamen verkade den spännande :)   Ha en trevlig kväll allihopa!

9 juli

  


Eftersom det blev så soligt och fint idag så har jag för det mesta gått runt i bikini. Roligt att få lite färg :)  Det här hade jag iallafall på mig imorse.


♥ Svart linne - Åhlens
♥ Gråa shorts - H&M
♥ Väska - Longchamp

♥ Svarta ballerina - Din Sko








Lek och sol

Idag har jag gjort helt andra saker än vad jag hade planerat. Tog iallafall min powerwalk imorse, och jag gick verkligen fort för det blev stressigt. Precis innan jag skulle gå så ringde syrran och ville att jag skulle följa med henne till vårdcentralen. Jag sa såklart att det gick bra, jag skulle ju endå ner till banken. Cyklade dit när jag hade gjort mig klar och mötte upp dem i väntrummet. Det var Lukas som skulle ta blodprov och syrran behövde hjälp med att hålla i honom. Efter det gick vi till banken och sen följde de med mig hem :)  Jag kom alltså aldrig iväg till Troxhammar, gick till lekparken, fikade och solade istället. Mycket mysigare! Jag får fixa det andra imorgon, orkade verkligen inte idag :P


Söta Lukas ska åka kana :)

En färgklick


Inte riktigt min typ av armband men jag tyckte att det var lite coolt. Finns även i svart, från kyssjohanna.se. En snygg färgklick i sommar!

Onsdag

Godmorgon!

Gick upp tidigt med älsklingen idag. Ville äta frukost med honom, det är så tråkigt att äta själv varje dag. Det är klarblå himmel och solen skiner, det är synd att jag itne är hemma hos Calle nu. Men jag har andra saker att göra idag, har inte tid för sol och bad tyvärr. Jag tänkte starta dagen med en powerwalk. Ska bara ta på mig lite kläder och byta ut musiken i min MP3, sen är jag redo. Efter det ska jag cykla till banken och kolla lite saker, sen ska jag vidare till Troxhammar. Blev ingen golf igår så jag måste dit idag och fixa det som måste göras.

Min syrra har semester nu så jag kanske åker dit senare på dagen. Om jag inte åker dit idag så gör jag det imorgon för då har jag inget planerat, jag får se. Ska iallafall stanna hemma till slutet av veckan. Jag orkar inte packa igen, sen har jag knappt varit hemma något. På söndag ska Calle tävla, sen får vi skjuts hela vägen hem till honom.

Nu ska jag gå ut i det fina vädret. Kramar!

Längtar tillbaka



  
  
  
  




Dagens enkla

   



Här kommer en dagens outfit. Väldigt enkelt och skönt. Har ju bara gått omkring hemma hela dagen. Ska byta om inför golfen sen :)


♥ Ljusblått linne - AA
♥ Svarta jeans - Killah

♥ Velourhoodie - Bik Bok







Vad ska jag göra med min pojkvän?


Ja, vad ska jag göra? Såhär ser det ut i mitt sovrum just nu. Så fort han kommer hit sprider han ut sina saker överallt men såhär illa har det nog aldrig varit. Hemma hos honom måste det vara städat och fint men här hemma är det visst okej att stöka ner. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med honom, han lyssnar inte på mig när jag ber honom plocka ihop det. Han vill ha en egen hylla i min garderob men jag vill inte ha hans saker där, dessutom så får det inte plats :P  Några förslag? :)

En stund för sig själv


Nu ska jag mysa i soffan med bok och en lätt lunch. Var inte så hungrig men något måste man ju äta så jag tog lite yogurt med skivad banan, gott! hade gärna haft lite russin i också men de var tydligen slut. Ska njuta av den här stunden, det är ju inte alltid man har tid att lägga sig på soffan med en bra bok.

Tisdag

Hej på er!

Trots den dåliga uppdateringen så har jag sett att det är fler och fler som hittar hit, kul! Idag har jag inga speciella planer, har bestämt mig för att ta det lugnt och läsa ut sista boken i Gossip Girl serien. Sen ska jag plugga lite till golfprovet också, men det är superlätt och går jättefort. Softa!!!

Strejken ska tydligen sätta igång igen så nu får jag lite problem. Hade ju tänkt vara här hemma till söndag men det verkar inte bli så. Kan ju inte vara fast här på ön hela veckan, och älsklingen kan ju inte åka till jobbet om vi är här. Vi har inte bestämt hur vi ska göra ännu men troligtvis så följer jag med honom hem. Ska endå hjälpa dem inför flytten, sen har vi ju poolen där som är ett stort + !!!! Vi stannar iallafall här ikväll och när han kommer hem tänkte vi spela lite golf, jag ska lämna in scorekorten och skriva provet en gång till, det är det viktigaste just nu. Ha en trevlig dag!!


Bjussar på denna idag :)


Måndag

Jag är medveten om att jag fortfarande är dålig på att uppdatera men det kommer bli bättre, jag lovar!

Igår var mormor och Lena här på besök. Träffar ju inte dom så ofta så det var mysigt :)  På kvällen åkte jag, älsklingen och pappsen ut med båten och fiskade lite. Calle och pappa fick såklart fisk men inte jag. Bytte drag tre gånger men det hjälpte inte :(

Idag har jag tillbringat dagen ensam eftersom älsklingen jobbar. Började dagen med lite träning, vet inte hur länge sen det var som jag tränade sist :P  Annars har jag i stort sett tagit det lugnt och bara slappat, tittat på TV och surfat lite. Till lunch blev det gårdagens kycklingsallad, riktigt gott! Nu ska jag slänga mig på soffan och ta en powernap för jag är så himla trött, gick upp tidigt imorse. Vi hörs senare. Kram på er <3


Väskan


Jag lovade ju att visa väskan som jag köpte i veckan. Orkade inte fota den så den här bilden får duga. Jag älskar den! Känns somrig och fräsch! Den är ganska rymlig också så jag får plats med mycket saker. För er som undrar så är det en Messenger bag, från Lacoste. Kommer att bli en favorit!

Hem till mig

Nu ska vi hem till mig, får skjuts till Brommaplan så det går fort. Jag hoppas att bussarna går som de ska bara, annars får vi ringa mammi. Har knappt varit hemma sen jag slutade skolan, och inte före heller för den delen. Måste få komma hem och dona lite. Kramar!

Sol och bad

Idag har jag och älsklingen legat vid poolen hela dagen. Om det blir lika bra väder imorgon så gör vi nog samma sak då. Nu ligger vi och tittar på en film från Stephen King, har bakat en sockerkaka med citronsmak som vi ligger och mumsar på också. Ha en trevlig kväll allihopa! Kramar ♥


Ljuvligt!

Idag har jag hållt mig sysselsatt hela dagen. Åkte till stan vid halv elva och mötte upp älsklingen vid kvart i ett. Vi åt lunch på TGI Friday's, jag tog en supergod Caesarsallad, helt klart min favoriträtt men den på Ekerums restaurang är godast :D  Älsklingen åt en fiskrätt som också såg god ut men tyvärr så kan jag ju inte äta fisk på grund av min allergi. Nu har jag legat vid poolen och solat och badat. Snart ska vi spela golf så jag ska göra mig klar. Ska smörja in kroppen så att den inte torkar ut av saltvattnet och värmen, sen ska jag mumsa i mig en banan också :P  Det har varit en ljuvlig dag och imorgon kommer det att bli ännu bättre för då jobbar inte Calle och då ska vi vara med varandra hela dagen!! Bara njuta! Nej, nu måste jag skynda mig. Ciao!

Ännu mer sol

Idag är solen här igen! Så himla härligt, nu hoppas jag bara att den stannar. Speciellt över helgen så att jag och älsklingen kan mysa vid poolen. Och spela mycket golf såklart :D  Har saknat sommaren och nu verkar det som att den äntligen är här! Det enda som saknas är jordgubbar som måste köpas hem :)

Fredag

Boutique Två Tre Gånger:  Foto: 

Idag ska jag besöka butiken Två Tre Gånger. Har aldrig varit där och jag hoppas att jag hittar dit, virrig som jag är :)  Sen ska jag förbi NKs rea såklart :D  Fyndade en väska där i tisdags som ni ska få se. Hade tittat på den länge men väntade på lönen, sen fick jag den för halva priset på rean, jag hade ingen aning om att den skulle vara nedsatt så det kändes väldigt bra :)  Jag hittade även lite snygga golfkläder från Peak men jag köpte aldrig något. Jag får se om jag gör det idag, av allt jag hittade så fanns det bara ett exemplar i min storlek kvar så det är säkert slut.

Ska luncha med älsklingen klockan 13:00 så jag tänkte åka in vid 12:00 ungefär. Ska gå i stan efter lunchen så slipper jag stressa nu. På grund av strejken så måste jag ju gå till Fruängen och det tar ju sin lilla tid. Jag blir så trött, jag kan ju inte ens åka hem till mig själv :(  Ikväll blir det en golfrunda, superkul!! :D  Nu ska jag gå ner och äta lite god frukost. Kram på er!!

Nu är det poolen som gäller!


Härliga sol!

Äntligen en dag med sol och klar himmel, det var på tiden. Om det försvinner blir jag galen för jag har bestämt mig för att ligga vid poolen hela dagen. Älsklingen har såklart glömt att lämna både husnyckeln och cykelnyckeln så jag är fast här hemma iallafall. Tur att det blev så bra väder då!

Igår klarade jag min sista golfrunda på över 18 poäng, jag slog faktiskt rekord och det blev 22 poäng. Nu ska alla tre scorekort bara lämnas in och så ska jag skriva teoriprovet en gång till, sen har jag hcp 36 och får sänka mig hur mycket jag vill :D  Kommer inte kunna lämna in scorekorten förrän nästa vecka, men om det går bra i helgen så får jag sänka mig i efterhand. Kul kul kul!!!

Nu ska jag gå ner och äta lite frukost, sen ska jag duscha och ta det lite lugnt en stund. Solen kommer inte till poolen innan 11:00 iallafall. Ha en skön dag! ♥

Tråkiga dagar

Den här dagen har varit hur tråkig som helst och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har absolut ingenting att göra och jag håller på att dö av rastlöshet! Såg på en film, åt frukost, duschade, satt vid datorn, pratade med syrran, skulle cykla till fruängen men när jag kom ut var cykeln låst och jag hade ingen nyckel, åt lunch, läste lite och nu har jag tittat på en till film. Hur kul låter det där liksom, kan det inte bara bli lite fint väder så att jag kan vara ute vid poolen och sola! Jag kan verkligen inte njuta av sommarlovet när det är så här trist. Om morgondagen blir likadan hoppar jag från balkongen. Det här har varit den tråkigaste dagen i mitt liv! Det finns inget mer att säga..


Födelsedagsshopping

Min syster är alltid ute i god tid när hon ska köpa födelsedagspresenter och julklappar. Igår ville hon veta vad jag önskar mig och jag har i stort sett ingen aning eftersom jag fyller år i september. Därför sa hon att jag skulle se om jag hittade något på stan idag. Jag är i stort behov av ett par nya skor till hösten så det ska jag titta efter, däremot vet jag inte riktigt vilken typ av skor. Får se om jag hittar något bra, det brukar jag ju göra :)


   
ADIDAS SUPERSTAR SLEEK WRACE MARINE SUKIYAKI W

Present från syrran


Min syster var ju i Riga för ett tag sedan. När hon kom hem hade hon med sig den här tröjan till mig. Superfin till sommaren med en härlig färg. Det var väldigt snyggt med ett linne under också för den var ganska djup i urringningen. Tack syss!!



Tisdag

Godmorgon på er!

Det blev en väldigt kort visit hemma. Två nätter sen var man tillbaka hos älsklingens familj igen. Kommer att vara här hemma fram till helgen, sen måste jag åka hem för att jobba. Men det är bara mysigt att få umgås med Lukas lite. Jag har ju inte träffat honom på ganska länge nu. Eftersom Calle jobbar hela dagarna nu så tog jag med mig lite böcker och filmer så att jag inte blir så rastlös som jag kan bli ibland. Sen har jag ju poolen här också. Vädret har ju inte varit det bästa på senaste men just nu är det molnfritt och soligt här.

Men idag är det ännu en fullspäckad dag så jag har inte tid för sol och bad. Idag ska jag åka till stan och träffa syrran och min systerdotter, vi ska shoppa lite. Sen ska jag klippa Calle och efter det blir det en golfrunda på Riksten. Jag undrar hur det går med att åka till stan. Det är väl strejk idag så då får jag gå ända till tunnelbanan, suck!

RSS 2.0