En ny vecka

Godmorgon allesammans!

Idag är det måndag igen och det står mycket på schemat. Älsklingen min har åkt till jobbet så jag ska försöka ta tag lite saker medan han är borta. Har ju varit bortrest i en vecka men nu måste jag komma tillbaka till verkligheten igen. Ska städa, åka till banken och plugga till golfprovet (ja, jag ska skriva ett till). Sen tänkte jag även lägga ut lite annonser på tradera men det spar jag till senare. Det här var bara några saker som jag måste göra idag, har en låååång lista.

När Calle kommer hem vet jag inte riktigt eftersom det är hans första dag idag, men då får vi se om det blir någon golf. Det hänger på vädret. Det är synd att det ska vara så tråkigt väder hela tiden. Kan det inte vara så där fint som det var i maj. På sommarlovet är det ju sol och bad som gäller, inte regn och rusk!

Nu ska jag gå och stoppa i mig lite frukost och så. Hörs senare!


Lite shopping

 
    

Innan jag åkte till Öland så köpte jag lite småsaker. Bland annat en ny bikini, gul och snygg till solbrännan. Den ska med till Frankrike såklart :)  Sen köpte jag en röd underdel till min bikinitop från Salinas. Älskar den bikinin men har knappt använt den på grund av att underdelen som tillhör är så liten, men nu kommer den att användas flitigt! Hittade ett par röda trosor som passade perfekt.

Armbanden kommer från MsBijoux. Det blev lite fel med beställningen men det ordnade sig. Superfina!

Ny almanacka

    

När jag kom hem igår så låg den här almanackan på mitt skrivbord tillsammans med resten av posten. Beställde den innan jag åkte och de sa att det skulle ta två veckor men se så snabba de var. Roligt med en personlig almanacka som man satt ihop efter vad man själv vill ha och behöver. Startmånaden är augusti så att den räcker hela året med skolan och allt. Riktigt bra!!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen! Kom till Calle igår vid tre ungefär, sen åkte vi hem till mig vid fem. Känns skönt att vara hemma igen men tiden gick alldeles för fort nere på Öland. Har spelat golf varje dag och gått på spa. Vi har haft det superhärligt!!

Igår vilade vi bara och sen fixade jag en hel del som låg hemma och väntade. Idag ska vi spela golf igen, mamma ska skjutsa dit oss snart. Sen får vi se om vi åker till stan eller nåt efter det. Ska iallafall göra något mer inlägg idag, det lovar jag! Har ju missat att lägga upp en del saker :)

I augusti bär det av igen, men då är det Frankrike som väntar. Det kommer att bli så himla roligt!



   

Öland here we come

Uppe med tuppen eftersom vi åker till Öland idag. Det kommer att bli så himla härligt! Den här gången ska vi inte bo i det stora huset som vi brukar (den gamla kvarnen) utan vi har en lägenhet istället. Supermysigt! Nu måste jag ner och äta lite, ni får ha det så bra!

Trevlig midsommar!
Krammar!! ♥

Snålt med uppdatering

Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringen här på bloggen de senaste dagarna och så kommer det att bli ett tag till framöver. Imorgon åker jag och älskingen till Öland och jag tror inte att jag kommer sitta vid någon dator när jag är där. Bloggen kommer alltså stå still i en vecka.

Igår åkte vi hem till mig för att hämta resten av packningen. Direkt efter det var det privat visning som gällde och där blev vi kvar i nästan två timmar. Halv åtta åkte vi därifrån och då blev vi skjutsade till Heron City direkt. Vi slängde i oss lite mat på Donken och kom precis i tid till matchen. Som slutade i en stor besvikelse! Dåligt spelat av Sverige och därmed slut på EM för vår del :(

Idag har vi haft mycket att göra och det har vi fortfarande. Vi var nära att försova oss i morse, tog bussen till stan 10:15 och 11:00 hade vi tid för provsmakning. Ett litet extraknäck som vi har båda två :)  Efter det storhandlade vi på Stadium och sen åkte vi hem för att käka lunch. Nu har jag packat älsklingens väska för annars vet man aldrig när det blir gjort :P
Har även skrivit adresser på massa paket som han ska skicka iväg idag. Nu ska jag skriva två annonser som ska läggas upp på blocket innan vi åker. Ett CD-ställ och en stor möbel för TV och annat. Ska iväg och handla sen också. Stressigt stressigt!

Ni får ha det super!!
Pussar och kramar/Frida

Myskväll

Nu är jag äntligen hemma hos älsklingen. Vi har ätit en god middag med kyckling, ris och sweet & sour sås. Det blev lite sent men det var riktigt gott efter en lång dag. Nu ska vi lägga oss och kolla på Simpsons, sen är det fotboll som gäller. Jag hejar på Italien :D  Ciao!!

Fullt upp

Nu har jag skrivit denna adress på min förra blogg så jag hoppas att alla läsare hittar hit :)  Som sagt så ser bloggen hemsk ut men jag ska ta tag i det när jag har tid och ork. Just nu njuter jag bara av att vara ledig från skolan, vilket knappt märks för jag har stressat som en tok iallafall. Har varit mycket åk fram och tillbaka mellan älsklingen, stan, syrran och det egna lilla boendet :)  Har jobbat de tre senaste dagarna med lille Lukas och idag tänkte jag att jag skulle få ta det lite lugnt men nej. Jag måste fixa det sista inför Öland. Blir hämtad ikväll och då ska jag ha packat klart alla väskor + golfbagen, jag ska ha lämnat min tjänstgöringsrapport hos kommunen och jag måste lägga ut två annonser på blocket. Mitt i alltihop så kommer min syrra hem från Riga idag så hon kommer förbi en stund.

Nu måste jag få i mig lite lunch så att jag orkar med resten av dagen. Jag hoppas att jag hinner med allt och att jag inte glömmer något, får kolla kalendern :)  Har ju en del blaggande att ta igen nu också, men det kommer jag lovar. Kram på er!!


1 månad sen sist

Nu var det precis en månad sen som jag skrev här. Har helt enkelt inte orkat eller haft tid för att uppdatera. Har inte fixat bloggen heller så den ser väldigt risig ut just nu. Men skitsamma :)  Tänkte iallafall försöka skriva lite igen. Har blivit lite pressad av några men det är bara roligt att de vill att jag ska fortsätta med bloggen. Även om jag har en ny blogg nu igen så ska jag fortsätta på nästan samma sätt. Kommer kanske itne uppdatera lika ofta nu, men vi får se hur det blir med det :)

Idag är det sådär molnigt och härligt igen, jag vet aldrig vad jag ska ta på mig när det är sådant väder. Klär mig alltid för varmt eller för kallt. Nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen. Tvätta håret, kanske göra en inpackning, peela och smörja in kroppen. Sen ska jag fixa naglarna också. Åker ju till Öland snart och då vill man ju vara fräsch såklart :D

Vi hörs senare, kanske :)
Ciao!!

RSS 2.0