Sommaren är tillbaka

Idag och igår har det verkligen varit supersoligt och varmt ute. Känns nästan som att sommaren är tillbaka. Idag tog jag ledigt från första lektionen för att åka på ett möte med företaget. Sen åkte vi tillbaka till skolan för att käka lunch och då fick vi veta att lektionen var inställd, så jag hade inga lektioner alls idag. Skönt :)  Men nu är jag hemma och måste råplugga. Var hos älsklingen igår och där fick jag ingenting gjort så jag måste ligga i idag, och det passar ju bra nu när jag fick sluta tidigare.



Listan har minskat lite iallafall :)

Plugg

· Geografi: sidor i boken

· Filosofi: Text

· Räkna matte!!! (ligger efter)

· Plugga engelska - Prov nästa vecka!

· Börja på inlämningsuppgift i engelska

· Sätta igång med företagets hemsida

· Prata med banken ang. vårt företagskonto

· Skriva i loggboken



Övrigt

· Betala anmälningsavgift för Berlin

· Köpa engelskabok

· Träna

· Boka in jobbtider

· Träffa älsklingen

· Framkalla bilder

· Fixa mammas och pappas skylt

· Köpa present till storebrorsan

· Planera höstlovet


Ny vecka

Idag har jag råpluggat hela dagen. Blev "färdig" till åtta och då stack jag ut i mörkret och sprang. Superhärligt men frisk luft och jogging. Älskar att springa när det är mörkt och svalt ute :)  Är helt slut nu men det är bara skönt. Ska borsta tänderna och slänga mig på sängen. Sömn är guld värt!


Den här veckan har jag fullt upp som vanligt. Det är inte några stora inlämningar eller prov denna vecka men det betyder inte att jag får slappa. Måste jobba undan lite uppgifter som ska in framöver, sen har jag även massa prov de kommande veckorna. 


Att göra denna vecka:

Plugg
• Geografi: sidor i boken
• Filosofi: Text
• Räkna matte!!! (ligger efter)
• Plugga engelska - Prov nästa vecka!
• Börja på inlämningsuppgift i engelska
• Sätta igång med företagets hemsida
• Prata med banken ang. vårt företagskonto
• Skriva i loggboken


Övrigt
• Betala anmälningsavgift för Berlin
• Köpa engelskabok
• Träna
• Boka in jobbtider
• Träffa älsklingen
• Framkalla bilder
• Fixa mammas och pappas skylt
• Köpa present till storebrorsan
• Planera höstlovet

Tofflor

Cairn Terrier Slippers 


Älskar de här tofflorna men de är slutsålda överallt! :'(  Hade passat så bra till min nya söta morgonrock. Behöver ju ett par nya tofflor för mina andra är helt trasiga. Jag har inte gett upp än, ska kolla på stan men de är väl antagligen slut där med :(




Onsdag

Hej på er!

Jag har haft fullt upp hela veckan och den fortsätter i stressigt tempo. Vem var det som sa att tredje året på gymnasiet skulle vara slappt? Det stämmer iallafall inte, andra året kändes mycket lungare, men det kanske blir bättre senare. Har iallafall supermycket plugg de närmaste veckorna. Hinner knappt göra något annat än plugga.

Igår var jag barnvakt hela kvällen. Syrran och hennes sambo skulle på föräldramöte men det blev andra planer för deras del. När jag kom dit så fick jag höra att A. hade ramlat och slagit sig och att hon hade åkt in till akuten. Så där fick de sitta hela dagen och kvällen, det blev alltså inget möte för deras del. Hon hade ramlat rakt ner med ansiktet i asfalten och inte kunnat ta emot sig, sen hade hon brutit lillfingret också. Stackarn! Nu är hon sjukskriven i 4 veckor så jag får åka dit efter skolan och pyssla om henne. Hon behöver ju rätt mycket hjälp med L, hon kan ju inte bära honom, byta blöja eller klä på honom så det blir lite problem där. Men det ska nog ordna sig med lite hjälp från mig :)

Nu måste jag börja med studierna. Hade bara en lektion idag så det är därför som jag är hemma så tidigt. Ska göra engelska nu, får jättejobbiga läxor i det hela tiden! Sen får jag se hur mycket mer jag hinner. Ska försöka göra lite samhällskunskap och matte också.

Kramar!!!

Födelsedag

Idag fyller jag 18 år! Grattis till lilla mig :)

Vi firade mig i söndags eftersom nästan alla skulle åka bort den här helgen, men på morgonen idag fick jag tårta på sängen av min älskling. Världens godaste tårta och världens bästa pojkvän!!

I födelsedagspresent fick jag lite blandat, bl.a. en klocka från Triwa, massa kläder, pengar, skor, morgonrock, stor väska från Tommy Hilfiger (från C) och lite annat smått och gott. Är jättenöjd :)


Min fina tårta <3

Ont om tid

Har verkligen haft mycket att göra den här veckan. Hinner egentligen inte sitta här nu heller men lite vila måste man ju få. I måndags flyttade älsklingen in i det nya huset så då var jag där och hjälpte till med att packa upp och få lite ordning på saker och ting. Älsklingens hade ingen säng så vi åkte hem till mig sent påp kvällen och sov där. Tisdagen var i stort sett likadan, hade provsmakning tillsammans med C på kvällen sen ordnade vi en säng så vi kunde sova hemma hos honom. I onsdags var det provsmakning igen och mycket plugg, fick även besök av brorsan och hans fru.

På torsdagen firade jag och C vår 4-års dag, fick ett superfint halsband av älsklingen som jag länge önskat mig. Ett äpple från Kenneth Jay Lane i pärlemor. Ni kan se det nedan. Lite kort om vad jag gjort i veckan, hoppas att ni mår bra :)

       
Det fina halsbandet och älsklingens härliga utsikt!!

RSS 2.0