Tisdag

Jag kan fortfarande inte logga in på min gamla blogg. Väldigt irriterande! Ska maila till blogg och höra om de kan fixa det men jag glömmer hela tiden. Har haft fullt upp i helgen och likaså igår. haft gäster och umgåtts med familjen. Sen har jag och älsklingen även spelat golf :P

Idag är det redan tisdag och jag har saker att göra som vanligt. Ska till skolan såklart men sen måste jag in till stan för klite extraknäck. Ska provsmaka pizza vilket känns helt okej. Får betalt för att äta middag :D  Nu ska jag käka lite frukost, börjar 12:20 men ska åka till skolan lite tidigare, ska träffa några andra och prata med rektorn. Ciao!

Torsdag

Nu är verkligen sommaren här känns det som. Jag hoppas att vädret stannar nu :)  Det ska bli ännu bättre i helgen har jag hört och då ska jag spela golf så det blir härligt! 

Idag åkte jag till älsklingen efter skolan men var tvungen att åka hem på en gång. Skulle bara dit och hämta golfbagen. Saknar honom redan :(  Var ju så mysigt med det fina vädret och allt! Han ville bada i poolen till och med men det hade jag ju inte tid med tyvärr. När jag kom hem var iallafall syrran här med Lukas och det var kul såklart. Nu sitter jag och tittar på TV. Har inget speciellt att tänka på till imorgon :)  Ska däremot skriva teoriprov i golf på lördag men det är nemas problemas. Nu ska jag kila iväg till soffan. Kram på er!

Paketet innehöll

proviva_female

Paketet var från Buzzador och det innehöll femton flaskor med ProViva Female, smakrabatter och broschyrer. Jag ska provsmaka dessa och självklart låta vänner och familj göra det också. Jag kommer sedan att rapportera till Buzzador vad jag och de andra tyckte om produkten :)

Stort paket

paket

Idag stod det ett stort paket utanför dörren när jag kom hem. Vad det var i får ni se senare :) 

Nu ska jag råplugga idrott. Har prov imorgon! Tessie förhörde mig idag och jag kunde faktiskt mer än vad jag trodde. Jaja, hörs senare. Ciao!

Trötter

Kan inte logga in på "gamla" bloggen, har inte kunnat göra det på hela dagen :(  Jag hoppas att det funkar imorgon. Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är dötrött. Måste göra något åt mina sömnproblem. Jag vet att vissa gärna skulle vilja byta med mig men jag lovar, det vill ni inte! De flesta av er som läser vet inte vad jag snackar om men jag orkar inte babbla om det nu. Har pluggat och rört lite på mig idag så det känns bra inför morgondagen. Då tänkte jag träna lite ordentligare. Jag vill inte bli sjuk igen så jag ska inte komma igång med träningen för snabbt, jag är alltid för ivrig :P  Jaja, det var allt för mig just nu, ska lägga mig på sängen och ringa till min älskling. Godnatt allesammans!! ♥

Ny blogg - igen

Hej på er allihopa!

Här kommer jag med en ny blogg igen. Ville inte att min blogg skulle heta Fridas stil längre. Ville ha något bättre än så. Har suttit och provat massa olika namn men allt man kan tänka sig är ju redan taget. Till slut så kom jag iallafall på ett som funkar bra :)  Kommer att fixa till bloggen så snart jag har tid. Ska kopiera min gamla blogg om jag kan logga in på den, men sen blir det ny design. Förhoppningsvis till helgen, har alldeles för mycket att göra i veckan.

Idag hade jag min idrottslektion. Det kändes inte alls bra men deltagarna verkade ha kul och på slutet sa de att det var en bra lektion. Jag vet inte om jag ska tro på det eller inte men själv så tycker jag att det kunde gått bättre. Nu måste jag plugga till idrottsprovet, sen blir det lite soppa och TV :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0