Veckan

Hej på er!
Den här veckan har varit ganska intensiv och jag har inte haft mycket tid över. Passat L, plugagt, shoppat lite, träffat älsklingen, hälsat på syrran. Någon tid över blir det inte heller för idag ska jag till en kompis på tjejmiddag och i helgen är det flytt hos <3 och födelsedagsfirande av mig och pappa. Men iallafall, det ska bli supermysigt med tjejkväll :D  Ska stoppa i mig en frukt och sen hoppa in i duschen. Måste packa väskan också för älsklingen kommer och hämtar mig direkt sen. Han klarade uppkörningen igår, så nu har han körkort!! :D  Jaja, måste sticka. Kramar!!!!


Dagens maträtter

Frukost: Havregrynsgröt med äpple + en banan vid sidan om
Lunch: Gratinerad broccoli och tomat med potatis
Middag: Äppelris och smörgås

Småätit? Ja, lite kakdeg :P

Nu ska jag ut och springa, det har regnat här men jag ska ut i skräpvädret. Har jag bestämt mig för att träna så ska jag göra det också. Man kan ju inte bortförklara sig och skylla på lite vattendroppar från himlen ;)

Bakning

Här hemma bakas det för fullt! På söndag ska vi fira mig och pappa så då ska det bjudas på kakor. Jag har hjälpt till och vi har hunnit baka fem sorter. Och jag vet att det kommer bli ännu mer för mamma vill väl baka någon mjuk kaka också, och bullar förstås + tårta. Hon är galen! :P  Det är tur att jag ska ut och springa sen, har ätit alldeles för mycket kakdeg :D

Dammigt!

  

I helgen pysslade älsklingen lite med min dator. Satte in lite mer minne och sånt. Så här såg den ut vid fläkten, dammigt värre! Det som förvånade mig var hur lite damm det var, trodde att det skulle vara mer än så :P

Gårdagens



    

Shoppingen från igår. Skjorta och kjol, från H&M. Fin fint :)

Födelsedagsmiddag

Nu är jag hemma hos älsklingen. Vi har varit och ätit middag på Långbro världshus med familjen för att fira hans syster som har fyllt år. Det var jättemysigt och maten var såklart supergod. Åt min älskade Caesarsallad, tröttnar aldrig på den! Nu ska vi snart gå och lägga oss för imorgon ska jag upp tidigt. Börjar skolan redan klockan åtta :( 

Svängde förbi Solna centrum idag och köpte en supersnygg skjorta och en liten svart kjol. Visar imorgon. Älskar H&M mer och mer! Kommer handla mycket där i höst nu när jag ska lägga undan så mycket pengar som möjligt.

Godnatt! ♥


Kvällsträning

Idag ska jag träna igen. Ska springa samma varv som igår. Det var så himla skönt att springa, orkade hur långt som helst kändes det som. Vet inte om det berodde på att det var lite mörkare ute eller om det var att det var svalare i luften, superskönt var det iallafall. Jag hoppas att det känns lika bra idag!

Har varit duktig med träningen den här veckan, det jag måste börja tänka lite mer på nu är vad jag stoppar i mig. Gottade mig alldeles för mycket den här helgen. Älsklingen min älskar ju att mumsa på kvällarna och då är det ju svårt att motstå :)  Måste skärpa mig!

Hårinpackning

Oliv  


Oliv Naturell är en kroppsvårdsserie som innehåller olivolja och vi vet att det har en bra verkan på kropp, naglar och hår. Jag tänkte först köpa en hårinpackning från REF som hade fått väldigt bra recensioner. Men jag tror att jag ska köpa en från Oliv Naturell istället. Jag tror att den skulle vara bra för mitt hår nu när det är i så dåligt skick. Måste klippa mig men jag vill absolut inte ha kortare hår än vad jag redan har.






Blir aldrig klar

Nu har jag finslipat på mitt reportage i nästan en timma. Känner mig ganska klar nu men det går ju alltid att förbättra så jag blir väl egentligen aldrig helt färdig. Nu ska jag ta det lite lugnt tills L kommer. Matten tar jag lite senare. Ska fixa naglarna, måste smörja in dem med olja för de flisar sig och det tycker jag inte om. Men först ska jag ringa älsklingen <3

Söndag

Godmorgon!

Igår somnade jag hyffsat tidigt och jag vaknade ungefär nu så jag känner mig utvilad. Gäspar och har mig men jag är ganska pigg. Idag ska jag som sagt jobba igen, men idag tror jag att syrran stannar här ett tag eftersom hennes kille jobbar. Då blir det lite roligare, även om Lukas kanske blir lite jobbigare med mammsen i närheten.

Ska börja dagen med en nyttig frukost, sen tänkte jag faktiskt vara en duktig flicka och plugga lite. L kommer vid elva så jag har inte så jättemycket tid på mig men lite hinner jag nog få gjort. Vill helst inte sitta med det ikväll för då ska jag ut och springa. Nu är jag hungrig :P


Trevlig kväll!

Nyduschad och nästan redo för sängen. Har ju jobbat hela dagen och tränat nu så jag är sjukt trött! Eftersom jag ska jobba imorgon igen borde jag gå och lägga mig tidigt, och det ska jag också. Ska smörja in mig och sen slänga mig på sängen med någon bra tidning. Ska bli så himla skönt! Ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll allesammans! Jag säger godnatt ♥

Marc Jacobs och Louis Vuitton

   



Nu börjar "Marc Jacobs och Louis Vuitton" på tvåan. De öppnar dörrarna till modehusets kulisser för första gången. Eftersom Louis Vuitton är mitt favoritmärke så måste jag ju se det såklart :)  Lukas är fortfarande kvar men han får helt enkelt vara med och titta, eller göra det han vill snarare. Springa runt och busa alltså :P  Blir kul att se iallafall.





Godbitar

       
       

Några fina små saker från H&M. Klänningen tyckte jag var lite tuff. Väldigt fin men inte så många användningstillfällen. Jag måste börja tänka mer på sånt när jag shoppar. Köper alldeles för mycket saker som är begränsade. Jag måste skaffa lite skjortor, tänkte köpa ett gäng på H&M, jag tycker att dem är bra. Fin passform och behöver knappt strykas efter tvätt. Morgonrocken och skorna står på önskelistan, misstänker att de dyker upp i något paket nästa vecka ;P 

Jobb och plugg

Idag jobbar jag med Lukas. Vi har precis varit ute i lekparken och gungat och busat. Nu lyssnar han på musik, vilket gör honom lite lugnare. Han sitter i soffan och tittar i sin bilbok istället för att springa omkring och ta massa saker som han inte får röra. Han blir hämtad ikväll men jag ska jobba imorgon också.

C är hemma hos sig och packar för fullt, de flyttar ju nästa helg. Därför tänkte jag koncentrera mig på plugget. Har inte så jättemycket att göra nu precis vid skolstarten men jag tänkte göra klart mitt reportage helt och hållet och titta igenom matten. Ska kika lite på svenskan nu på en gång. Skulle vara skönt att ha den helt klar.

Ha en fortsatt bra dag! Kramar ♥


Torsdag

Hej på er!

Jag är hemma hos min syster och busar med L. Just nu lyssnar vi på musik och dansar :)  Kom hit för att umgås lite och scanna in ett foto som jag ska ha till ett skolarbete, håller på att få hjälp med det nu. Om det inte funkar så får jag försöka fixa det i skolan, men det ska nog gå bra här, har krånglat lite bara. Snart kommer väl syrran hem också. Då blir det middag och sen ska vi åka och handla tillsammans med mamma som kommer och hämtar oss. Jag behöver lite skrivblock till skolan och sånt så jag tänkte passa på. Kram!!


Laptop-fodral



Nu har jag bestämt mig för att köpa den bärbara datorn som jag skrev om tidigare. Och jag måste såklart ha ett snyggt fodral till som skyddar den mot stötar och liknande. Ordning&Reda har ordentliga laptop-fodral i starka färger, men jag tycker att det från Melissa Beth (till höger) är finare.

Tidig träning

Godmorgon!

Idag tänkte jag sticka ut och springa nu på morgonen eftersom jag har en lite längre sovmorgon. Perfekt varje onsdag! Hoppas bara att jag kan fortsätta träna så här. Jag brukar alltid bli sjuk för att jag tränar för hårt under kort tid men den här gången har jag tagit det lite lugnare och varierat träningen lite, och jag är hur frisk som helst :)  Nu ska jag ta på mig träningskläderna, när jag kommer tillbaka blir det en sval dusch och en god och nyttig frukost!

Laktosintolerant?

Jag har börjat avstå från kost som innehåller mycket laktos och jag har mått mycket bättre. C säger att jag aldrig klagar över magont längre men jag är endå tveksam till att jag skulle vara laktosintolerant. Jag ska gå till skolsyster och fråga om de kan göra något test på mig eller något så att jag vet säkert. Tänker iallafall fortsätta med en hyffsat laktosfri kost så länge som jag mår bra av det. Om jag får ont i magen igen vet jag ju att det inte är laktosen, men just nu verkar det vara så.
      


Mjölk med samma goda smak - men helt laktosfri. Detta kan jag ju då inte hålla med om. Smakar verkligen hemskt, eftersmaken är värst! Nästa gång köper jag någon annan sort. Den här går endast att dricka som Oboy.


Första skoldagen

Det kändes inte så bra att börja skolan idag igen. Men jag får bita ihop och tänka på det positiva....

♥ Jag har ingen tyska längre!!!! Lycka!!!!
♥ Börjar 10:00 och slutar 12:55 varje onsdag :D
♥ Jag har överskåp!!
♥ Sovmorgon varje måndag och varannan fredag.
♥ Projektarbete på tisdagseftermiddagarna :)
♥ Slutar någorlunda tidigt på fredagar.

Gillar mitt schema, men det är väl det enda som jag gillar just nu. Ska städa och rensa bort lite grejer nu, måste få lite ordning här på rummet. Har lagt alla skolböcker som ska med till skolan imorgon i en påse. Kommer äntligen att få bli av med dem, tycker inte om när de ligger här hemma och skräpar.

Dagens outfit

   



♥ Skjortklänning - 365 Sunshine
♥ Strumpbyxor - H&M
♥ Pärlörhängen

♥ Svart väska - DKNY
♥ Jacka - Köpt i Frankrike








Ny jacka


  

Idag köpte jag denna nya jacka på H&M. Provade den på H&M i Vällingby och gick sen vidare i lite andra affärer för att fundera lite. Bestämde mig snabbt för att köpa den men när jag väl var tillbka i butiken så var just min storlek borta. Dum som jag var la jag inte undan den så jag fick gå till tunnelbanan utan jacka. Chansade och åkte till Västermalmsgallerian och där fanns den, fick tag i den sista, i rätt storlek också :D  Hade ju tänkt köpa den i vinrött men den här ljusa färgen var så mycket finare! Bilderna gör den verkligen inte rättvisa. Blir skönt med en lite varmare jacka i höst. Jag gillar verkligen den stora kragen som man kan knäppa och täcka halsen med. Behöver ju nästan ingen halsduk :)

Sluta döma!

Hahaha, nu förstår jag verkligen hur Blondinbella fått ihop sina läsare. Att provosera lönar sig tydligen :P  Så fort jag nämnde ordet skinn i min blogg fick jag negativa kommentarer. Saken var ju just den att jag inte vill ha några handskar i äkta skinn, men men kul med lite publisitet. Jag tycker att all publisitet är bra publisitet här i bloggvärlden så jag ser det bara positivt :)

Att folk dömer en gör inte mig något, de känner inte mig och jag bryr mig inte om vad de tycker. Den enda som jag lyssnar på är min pojkvän, och då är det ofta jag som frågar om råd. Att någon tror att jag hatar djur bara för att jag skrev ett inlägg om skinnhandskar är ju absurt! Många i min familj är vegetarianer och även jag har funderar på att bli det. Det jag vill säga är att det är otroligt fult att döma folk utifrån något som de sagt eller deras utseende m.m. Ibland förstår jag mig verkligen inte på människor!

Skolstart

Idag börjar jag skolan igen. Är uppe tidigt men börjar klockan 12 så jag är ledig en stund till :)  Gick och la mig tidigt igår och vaknade utan något larm så jag hoppas att jag är någorlunda utvilad. Men jag kommer väl vara supertrött igen efter någon vecka. Vill verkligen inte tillbaka till skolan!

Vid halv nio ska älsklingen ta bussen hem så då tänkte jag sticka ut och röra lite på mig. Måste passa på nu när man har tid över. Sprang igår så idag blir det nog en powerwalk. Nu ska jag lägga mig på sängen en stund till :)

Skinnhandskar

BeatgloveBow Short Glove

Till hösten ska jag köpa ett par skinnhandskar. Vet inte riktigt var jag ska leta men jag ska nog hitta några som faller mig i smaken. Var inne på NK en snabbis i fredags och tittade eftersom jag vet att de har ett stort urval där, men jag tyckte bara att alla var fula och dyra. Den längre modellen är inte lika vanlig och är därför svårare att hitta, men jag hoppas att jag hittar några till ett bra pris. Helst vill jag att det är skinnimitation, men huvudsaken är att de passar bra under min nya jacka som har lite kortare ärmar och att de håller mig varm :)

Bärbar dator?

  

Jag har länge funderat på om jag ska köpa en bärbar dator. Nu när skolan börjar känns det lite mer aktuellt, men det är inte endast därför som jag tänkt på det. Jag tycker även att det skulle vara väldigt behändigt att kunna ta med mig datorn till C och självklart förflytta mig fritt i mitt rum. Jag har hittat en till ett rimligt pris på ca. 4000kr, den kommer från HP och har alla funktioner som man behöver. Jag ska vänta tills vi har firat min födelsedag, sen kanske jag slår till ;P

Träning

Idag ska jag börja med min hårdträning. Eftersom jag inte har någon idrott i skolan längre måste jag verkligen ta tag i det själv och då ska jag göra det ordentligt. Nu ska jag ut och springa oxh det har jag tänkt göra så ofta som möjligt framöver. Skolan börjar ju så jag kommer antagligen springa på kvällarna i fortsättningen, om jag inte har sovmorgon vill säga. Är uppe tidigt idag eftersom L kommer vid halv nio och då är det bäst att jag är färdig. Min MP3 är laddad och träningskläderna är på, det är bara skorna kvar sen är jag redo. Ciao!


Myskväll

           

Ikväll är det min sista kväll som jag kan göra vad jag vill, och jag har valt att spendera den med min älskling såklart. Vi har köpt hem en stor påse godis och chips så vi kan gotta oss hela kvällen! Vi tänkte mysa i soffan och titta på någon bra film som visas på TV.

Imorgon måste jag lägga mig hyffsat tidigt eftersom skolan börjar på tisdag och då vill jag vara totalt utvilad. Ha en trevlig kväll allihopa! Kramar ♥

Frankrike - Augusti 2008


Bad i Juan-les-Pins, superhärligt!


Tog tåg och sedan båt till Saint-Tropez, sen blev det taxi till stranden. Hade lite problem med det högra ögat den dagen men det gick bra och jag kunde njuta av dagen iallafall.

     
  
Shopping i Nice. Det kom en regnskur på eftermiddagen, åskade och blixtrade, som tur var satt vi i bilen då så vi slapp bli blöta :)

   
En härlig golfrunda på Opio Valbonne. Har aldrig spelat utomlands förut så det var något nytt för mig, sedan spelade jag ju bra också så det var kul. Gjorde min första birdie och fick ett jättefint rosa armband av V med en liten söt golfboll.






Sista dagen besökte vi Monaco och Italien. Badade vid Larvotto Beach i Monte Carlo, supermysig och härlig strand. Sedan åkte vi över till Ventimiglia i Italien och åt en jättegod lunch. Tittade även i lite butiker.


Solar in i det sista vid den franska balkongen. Så skönt i kvällssolen!




Sista kvällen åt vi på en mysig restaurang på stranden. Det var jättemysigt att sitta där vid solnedgången och höra vågornas brus.


Jag och älsklingen utanför det kända hotellet Negresco.

Vill tillbaka!!

Shopping på rivieran


Den här underbara jackan köpte jag i Frankrike. Hittade den på Gallerie Lafayette i Nice, den var ganska dyr men jag kunde såklart inte låta bli att köpa den. Den har korta ärmar så jag måste köpa ett par handskar så att jag kan ha den i höst utan att frysa. Älskar den! Det bästa med den är ju att ingen annan har en likadan :D  Sen köpte jag även en väska i Monaco och ett Body Butter från Sephora som luktar mint, superfräscht! På flygplatsen köpte jag lite presenter till mamma och pappa och två doftpåsar till mig själv som luktar ljuvligt! Fick även tag på pappas födelsedagspresent där nere, snart fyller ju både han och jag år :)

Texas Scramble

Igår spelade jag, C, V och J golftävling. Spelformen var Texas Scramble och det var riktigt kul! Det enda som var lite tråkigt var att jag var så himla trött och spelade inge bra. Men vi fick ju hela tiden bra score tack vare spelformen :)  Tävlingen började med kanonstart 8:00. Rundan tog ungefär fyra och en halv timma. Efter tävlingen fick vi lunch på golfklubbens restaurang och sen var det prisutdelning. Tyvärr hamnade vi inte på prispallen men vi var lika glada endå :)

På vägen hem somnade jag i bilen och väl hemma däckade jag på sängen. Vaknade ju vid fyra på morgonen, gick upp runt fem och åkte hemifrån halv sju. Gårdagen bestod alltså till största delen av golf och sömn.

Läggdags

Tjoho!

Idag åkte jag och älsklingen hem till mig en snabbis. Packade upp och tog hand om lite småsaker. Sen var det bara att packa igen för nu är vi tillbaka hos honom igen. Gick iallafall lite på stan också, C köpte en vagn till sin nya golfbag som han fått av mig och jag hittade ett par skor till hösten. Halva reapriset + 20% rabatt så de kostade endast 59kr, bild kommer senare.

Imorgon ska vi spela golftävling! Vi startar redan klockan åtta på morgonen så måste åka hemifrån runt sex. Det är min första tävling så det ska bli jättekul :)  Det som jag tycker är roligast är att vi spelar i lag. Älsklingen ska såklart använda sin nya golfvagn med sits. Köpte energy bars, nötter och frukt som vi ska lägga i bagarna också. Vi ska vinna! :D  Nu måste jag slänga mig på sängen så jag orkar gå upp imorgon. Natti natti!

Hemma igen :(

Hej på er allihopa!

Nu är vi hemma igen efter en superhärlig vecka i Frankrike! Jag mådde så himla bra där nere, ville aldrig åka hem :(  Besökte många mysiga platser, shoppade lite och spelade golf. Sista dagen åkte vi till Monaco och Italien. Berättar mer sen när jag har tid. Då har jag lagt in bilderna från min kamera också så ni får se lite mer. Nu ska vi äta frukost, hörs senare!




Bilder från Monaco

Franska rivieran 8/8 - 14/8

Nice Nice

Nu sticker vi till Frankrike!! Det kommer bli en underbar vecka med massor av sol, bad, golf och andra aktiviteter. Ska verkligen njuta, det är ju trots allt sista veckan av sommarlovet. Börjar ju skolan igen den 19. Men nog om det, ska koppla bort det totalt! Ha det så bra allihopa. Au revoir!

Dagboken

 

Nu har jag packat i två timmar i sträck och ätit lunch så nu tänkte jag lägga mig på sängen och vila lite framför en film. Det fick bli "Dagboken". Har hört att den ska vara jättebra och jag har inte sett den tidigare. Hittade den när jag städade och packade och jag har länge velat se den så det blir perfekt med en liten vilostund. Hörs senare! ♥

Sittpuffar

Fatboy Sittpuff Orginal SvartFatboy Sittpuff Orginal Lila
De här vill jag ha och ligga på framför TVn. Supersköna! Kommer från Fatboy och kostar 2190kr. Finns även modeller att ha utomhus, de tål både vatten och sol. De går loss på 3190kr. Riktigt tuffa :)

Fatboy Sittpuff Outdoor TurkosFatboy Sittpuff Outdoor Brun

Godmorgon

Idag fick jag sova lite längre än vanligt, det var skönt. Känner mig ganska pigg trots det tråkiga vädret. Det har inte blivit mycket sol och bad den här sommaren, men imorgon åker vi till Frankrike och där är det 26-30 grader, om inte mer :D  Härligt, härligt!

Idag tänkte jag göra lite nytta. Ska ta ett ryck och packa en hel del, det är ju inte långt kvar till flytten.

Igår var vi på bio och såg Hancock. Det var väl ingen superfilm direkt men den var helt okej, ganska rolig då och då :)  Vi frossade i popcorn och Polly, sen köpte vi alldeles för mycket läsk. I vanliga fall brukar vi bara köpa en festis och en liten popcorn, nu tog vi en Hollywood+ meny och en påse Polly. Det blev för mycket och vi lämnade mer än hälften, men det blev en mysig kväll <3

Bio

Ikväll blir det bio. Ska åka in till stan snart, ska bara märka några flyttkartonger först. Vid halv sex möter jag upp älsklingen och så går vi på bio. Hancock fick det bli, vi får se hur den är, Will Smith brukar ju vara ganska bra iallafall. Vi hörs! ♥

Sänghimmel


Sänghimlar brukar vara vanligt i barnrum men jag tycker att de passar lika bra över en dubbelsäng. I framtiden vill jag ha en i mitt sovrum. Superhärligt och fint! Med denna skulle jag sova som en prinsessa ♥

Scones

Jag är grymt sugen på scones så jag tror att jag ska baka några stycken :P  Kan äta framför TVn och vila lite, måste passa på när det är sånt här ruskväder och när man har tid. Blir hämtat senare idag av älsklingen och hans mamma. Ska åka hem till honom redan idag eftersom jag har lite att göra där, sen reser vi på fredag så jag kommer inte hem förräns om lite mindre än två veckor.


Busväder

Idag är det riktigt busväder ute. Trots det så tänkte jag gå ut och motionera men jag tror jag hoppar det iallafall för det regnar så. Om det bara hade blåst så hade det varit okej, men jag håller mig inne idag :)  Nu ska jag äta lite frukost, det blir lite Crunchy med äpple och kanel + ett stort glas blåbärssoppa. Mums!

Passet

Nu ska jag snart åka iväg och möta upp älsklingen. Han ska följa med mig och hämta mitt pass för jag hittar inte dit själv. Pappa hämtar upp oss där sen så åker vi med honom hela vägen hem. Syrran har varit här med L och vi har busat :)  De ska snart åka hem, och det passar ju bra nu när jag endå ska iväg.

Snart reser vi!!

Nu är resväskan packad och klar. Jag tror att jag har lagt ner allt det nödvändiga. Om jag glömt något får jag köpa det där men jag tror att jag har tänkt på allt. Vi har även plockat ihop golfbagen som vi ska ha med oss, vi delar för det är så onödigt att ta med sig två. På fredag åker vi, åå vad härlilgt det ska bli!!!


Favoritplagg

    

I veckan shoppade jag mer än vad jag gjort på länge. Här kommer det sista som jag köpte i fredags :)  Den vita skjortklänningen fanns kvar! Kostade 250kr på rean. Superfin med band som man knyter på ryggen. Svängde även förbi älskade American Apparel och köpte den kända Jersey Bandeau Dress, dock inte på rea. Jag köpte den svarta och den vinröda. Måste köpa fler för de var så himla sköna och sen går de ju att använda när som helst och hur som helst, man kan ju knyta den på oändligt många sätt. Oslagbara!! Fick mycket beröm för den på fredagen när vi hade middagsgäster :) 

Jag måste visst tvätta spegeln ser jag, väldigt kladdig och smutsig.


Måndag

Morgon!

Idag vaknade jag redan klockan sex, men det här är sista veckan som älsklingen jobbar. Jag får stå ut, förhoppningsvis hinner jag vila upp mig innan skolan börjar, är inte direkt pigg om dagarna. Idag tänkte jag ringa och höra om syrran ville komma förbi med lille L, det skulle vara mysigt. Han har ju varit på kortis i en vecka, kom hem igår den lille vilden :)

För övrigt är det ganska fullt upp den här veckan. Idag måste jag bland annat hämta mitt pass, åker ju till C imorgon så det skulle vara bra att ha det gjort. Sen måste jag packa resväskan också. På onsdag och torsdag kommer jag som sagt vara hemma hos älsklingen och då kommer jag antagligen att fortsätta med packningen inför flytten. Samtidigt måste jag hinna göra lite andra småsaker som t. ex. köpa födelsedagspresent till pappsen.

Nu ska jag ut och ta en powerwalk. Kram på er ♥

1 augusti

    







♥ Tubklännig - AA
♥ Messenger bag - Lacoste
♥ Flip-flops - Havaianas






Mer shopping

        
1                                 2                                     3                                       4


Här är det som jag köpte på rean i onsdags. Jag blev så glad när jag hittade lite fina saker som passar superbra till hösten, den stickade klänningen är jättefin på och hur mysig som helst, den var ett riktigt kap :)  Igår köpte jag inget, hittade dock en superfin skjortklänning på MQ, ångrar att jag inte köpte den så jag ska se om den finns kvar idag. Åker in till stan om en stund, sen vidare till C.

1. Klänning från Lindex, 75kr
2. Klänning från Lindex, 99kr
3. Topp från MQ, 119kr
4. Tröja från JC, 99kr

Fredag

Tjo på er alla glada!

Idag ser det ut att bli strålande väder och jag ska till stan, igen :P  Igår var det supervarmt och nästan olidligt att gå på stan men jag tar den risken igen. Ska inte vara där lika länge idag så det går nog bra. Ska åka hem till älsklingen sen så då får jag sola och svalka mig i poolen. Skulle egentligen hämtat mitt pass idag men det får jag göra på måndag istället, vet inte hur jag kommer dit kommunalt och jag blir bara förvirrad av kartan, vilket lokalsinne man har. Nu ska det bli skönt med en kall dusch, mitt rum är ju värsta bastun!


Det här gillar vi :)

RSS 2.0