Nationellt prov

Idag var jag i skolan redan halv åtta för att skriva nationellt prov i svenska b. Blev klar på 3 timmar så jag kom hem tidigare än vad jag förväntade mig. Trodde att jag skulle sitta alla 5 timmar. Hoppas att det gick bra, men jag lär ju itne höja mitt betyg även om jag får MVG på den här uppgiften :(

Nu ska jag käka lite lunch, sen blir det plugg. Har prov i filosofi nästa vecka och det är ju alltid bra att vara ute i god tid. Ska läsa igenom sidorna. Måste ju passa på när man inte har så mycket annat plugg.

Kram! ♥

Valet avgjort!







Jag kan bara säga grattis till Obama! Hejjade på honom för fullt i sömnen :D

Håltimma första lektionen så jag börjar vid 12. Ska nog göra mig klar och åka till Vällingby och shoppa lite smått. Det borde jag hinna med.

Kram! ♥





Till bussen

Nu ska jag skynda mig iväg till bussen. Har håltimma första lektionen men eftersom vi har grupparbete så tänkte vi träffas iallafall, med en liiiten sovmorgon :) Fick sova 30 min extra, alltid skönt! Idag är det full rulle hela dagen, har mycket plugg att ta tag i.

Ha en bra dag!!

Skoldag - igen

Idag började skolan igen. Inte alls roligt :(  Är inte skoltrött över huvud taget men jag trivs inte så himla bra, men det är bara att stå ut sista året. Är ju inte ens ett år kvar, helt sjukt! Vad ska jag göra sen? Ingen aning. Ska försöka kolla när högskolemässan är, tänkte ju gå på den tillsammans med älsklingen men jag fick höra att den är när vi går i skolan och det känns inte så kul. Får väl ta ledigt i sådana fall för jag behöver verkligen gå på mässan.

Ikväll var jag hemma hos syrran med mamma. Busade lite med gulliga Lukas och hjälpte Emelie att skriva en deckare. Hon hade börjat med den idag och den skulle lämnas in imorgon, så vi slängde ihop en story på fyra sidor. Jag hoppas att det går bra för henne med den, jag kanske hjälpte henne lite för mycket :P  Men men, det är ju inte ofta hon får min assistans.

Nu ska jag surfa lite och kika på spel till Nintendo Wii. Funderar på att köpa det, så himla kul ju :P  Men först måste jag köpa alla julklappar så jag vet hur mycket pengar jag har. Förhoppningsvis så kanske det hinner gå ner lite i pris också, inte så himla troligt men man kan ju alltid hoppas. Igår drog jag iallafall ner gamla NES, älskar det men det är helt buggat och trasigt. Man behöver inte ens sätta i spelet ordentligt för att kunna spela, synd att inte sådana spel görs längre :(  Nu ska jag kika om jag hittar något spännande :D

Kram! ♥

RSS 2.0